Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Söderportsgatan 7
Kalmar, Kalmar län,
Sweden

+46-705-274411

New Page

öland-12.jpg

Blå Rummet

Dubbelrum Deluxe med slottsutsikt

 Från det Blå Rummet har du vy över Kalmar Slott och Kalmar Sund med Öland i horisonten. Rummet är ca 18 m2 och har eget duschrum. Det finns en bekväm extrasäng och gott om utrymme för upp till tre gäster. Rummet är vårt mest påkostade.

frenchforweb_2x.jpg

Franska Rummet

Dubbelrum med eget externt badrum

Franska Rummet är vårt största rum och även i detta rum finns det utrymme för tre gäster. Duschrummet som tillhör detta rum ligger utanför i korridoren. Du som gäst har nyckel till dushrummet och det delas inte med andra gäster. Det finns morgonrockar för er bekvämlighet

öland-7.jpg

Gröna Rummet

Dubbelrum med slottsutsikt

Men det är ju inte grönt… Två personer bor bekvämt i Gröna Rummet. Fönstren vetter mot Slottet och Kalmar sund. Här har du duschrummet i anslutning till rummet.

rumbalkongbooking (1 of 1)_2x.jpg

Röda Rummet

Tvåbäddsrum med balkong

Vårt enda rum med balkong. Balkongen ligger i västerläge och har eftermiddags- och kvällssol. Duschrummet ligger i anslutning till rummet.

öland-21_2x.jpg

Enkelrummet

Vårt enkelrum har duschrummet i direkt anslutning. Det finns en bekväm extrasäng så man kan bo två personer i rummet. Med extrasängen utfälld blir det ganska lite fri golvyta kvar, något man ska vara medveten om när man bokar för två…